UKK

Mistä näen raskauteni koskevat tiedot?

Mene profiiliisi ja valitse vasemmalta toinen välilehti, jossa on kalenterin kuva (RASKAUS)

 

Miten syötän raskauttani koskevat tiedot?

Mene alavalikossa olevan PROFIILI – linkin avulla profiiliisi. Taustakuvan oikeassa alareunassa on kuvake, jota napauttamalla (MUUTA) pääset tietojasi päivittämään (kuva!). Muista tallentaa tekemäsi muutokset.

Mitä tietoa minusta vaaditaan rekisteröinnin yhteydessä?

Pakollisia kenttiä ovat käyttäjätunnus tai toimiva sähköpostiosoite. Halutessasi voit ilmoittaa viimeisten kuukautisten alkamispäivämäärän, ovulaation tai lasketun ajan jo tässä vaiheessa. Näitä kyllä pystyt täydentämään vasta myöhemmin.

Näkyykö muille käyttäjille minun tietoni?

Eivät näy jos et ole erikseen kerro itsestäsi keskustelupalstalla. Profiiliisi muilla ei ole asiaa.

Miksi pitää rekisteröityä?

Siksi, että vain silloin raskauttasi koskevat tiedot voi tallentaa ja säilyttää tietokannassa. Sen jälkeen sinun ei tarvitse enää määrittää laskettua aikaa joka kertaa kun haluat määrittää raskauden keston. Muuta etua jäseneksi liittymisestä ei ole.

Pystyykö poistamaan tilini ja miten?

Pystyy milloin vaan. Mene alavalikkoon ja valitse TILI. Deletoi tilisi. Samalla poistetaan kaikki sinua koskevat tiedot tietokannastamme.

Miten rekisteröidään sivujen käyttäjäksi?

Mene ylävalikon (KIRJAUDU) kautta login sivulle ja napauta REKISTERÖIDY. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen, jonne toimitetaan aktivointilinkin.

Onko nämä nettisivut suojattu?

On. Tiedon siirto käyttäjien ja palvelimen välillä on turvallinen ja suojattu (SLL). Käyttäjien tietoja ei luovuteta ulkopuoliselle. Huomioi otsikkorivin edessä oleva lukko (https)!

Mihin olen yhteydessä, jos tulee ongelmia tai haluan kysyä jotakin?

Helpointa on lähettää viesti näiden sivujen kautta joko yleiselle foorumille tai suoraan A Tekaylle alavalikon kautta: PALAUTE. Yritän vastata nopeasti, mutta en voi luvata vastausta saman päivän aikana. Mikäli kysymyksesi koskee neuvolan tai sairaalan toimintaa ylipäänsä, ole yhteydessä suoraan näihin. Minä vastaan parhaiten vain sivustoa koskeviin kysymyksiin s-postitse. Myöskin, mikäli olet huolissasi omasta tai vauvasi voinnista, ole yhteydessä neuvolaan tai lääkäriin.